Ervaringen van mijn cliënten

Lees hieronder diverse ervaringen van mijn clienten die ik heb geholpen bij diverse klahcten

Rugpijn
”Ik had last van onverklaarbare rugpijn. Acht keer bij fysiotherapie geweest, maar daar werd de pijn niet minder. Vervolgens acupunctuur gedaan bij Monique en helemaal pijnvrij! Monique is een fijne rustige acupuncturiste die alle tijd voor je neemt. Echt super ”
Willemijn

Darmklachten
Had al jaren lang last van mijn darmen (verstopte darmen, opgezette buik, slappe ontlasting, vermoeidheid etc.). Na verschillende tests te hebben ondergaan in het ziekenhuis, waar ze (gelukkig) niks vreemds te hebben gevonden, maakte ik een afspraak bij acupuncturist Monique Plat. Monique stelde ontzettend veel vragen alvorens ik werd behandeld.
Doormiddel van die vragen kwam zij er achter wat ik wel en juist NIET moest eten om mijn darmen weer normaal te laten functioneren. En met behulp van speciaal uitgekozen kruiden en 4 á 5 behandelingen (acupunctuur) was ik van al mijn klachten af.

Monique Plat is een zeer vakkundige acupuncturist en is mij erg goed bevallen en dus een aanrader voor vele klachten.”
Patrick

Zwangerschapswens IVF
”Via een familielid ben ik bij Monique terecht gekomen. Ik zit nu 2 jr in de medische molen voor een kinderwens en ik had op internet gelezen dat acupunctuur helpt om te ontspannen en de kansen te vergroten op een geslaagde poging. Ik wilde vooral leren rustig te worden tijdens een terugplaatsing en in de wachtweken erna. Ik merkte gelijk dat er een klik was tussen Monique en mij en dat ik vrij snel op mijnn gemak was. Monique is professioneel, rustig en luistert heel goed naar je. Tijdens de terugplaatsing van onze embryo was ik dan ook heel relaxt en de wachtweken gingen dan ook een stuk beter. Wat ik natuurlijk hoopte is dat ik ook zwanger zou worden en dat is ook gebeurd. Inmiddels 14 weken zwanger. Ik weet zeker dat lichaam en geest in balans moet zijn en Monique heeft mij hier zeker mee geholpen!”
Marianne

Aangezichtspijn
”Eindelijk durfde ik de stap te nemen om te proberen met acupunctuur mijn aangezichtspijn te behandelen. Ik stond echt op het punt om aan de medicatie te beginnen om van de helse pijnen af te komen maar na 3 a 4 behandelingen kan ik echt zeggen dat er een wereld voor mij open is gegaan. Bijna pijnvrij en zonder medicatie ben ik een heel gelukkig mens.. Dank je wel Monique! ”Annemieke

Overgangsklachten
”Via de fysiotherapeut was ik doorverwezen naar Monique. Misschien dat acupunctuur mij van mijn klachten af kon helpen? Minimaal 15x per dag het gevoel hebben dat iemand een lucifer onder je houdt.. daar wordt je echt niet vrolijk van. Ik denk dat ik totaal een behandeling of 9 heb gehad. Na 2x had ik al de hele dag dat ik bij je was geweest helemaal geen opvliegers en elke week werd het minder. En nu ben ik op een punt dat ik het warm kan hebben zonder dat ik denk.. pff weer een opvlieger. Ben super blij met het resultaat en kan het iedereen met serieuze overgangsklachten aanraden. Ik vond Monique vriendelijk, kundig en meelevend. ”
Ellen

IVF
Ik was niet bekend met acupunctuur en was heel benieuwd of het iets voor mij kon betekenen. De behandeling richtte zich op mijn reuma, endometriose klachten maar in het bijzonder op de ondersteuning bij ons IVF traject. Monique gaf tips over warme voeding en hoe ik mijn lichaam warm kon houden. Na de eerste sessie bespeurde ik al meer energie in mijn lichaam en minder pijn. In tegenstelling tot mijn eerdere pogingen in het ziekenhuis, had ik dit keer totaal geen last van mijn hormonen en hoofdpijn. Elke week bezocht ik Monique en ik voelde dat mijn lichaam er baat bij had. Ik kon het IVF traject goed aan. Het traject verliep goed, er ontstonden een paar prachtige embryo’s. Inmiddels heb ik gehoord dat het een succes is geworden en dat ik zwanger ben. Ik ben dankbaar dat deze innesteling zo goed is gegaan. Ik ben Monique dankbaar voor haar waardevolle werk afgelopen maanden. Mede dankzij de acupunctuur voel ik me goed en merk ik dat mijn lichaam veel meer aankan. Ik heb voor het eerst weer vertrouwen in mijn lichaam en het gevoel dat we weer samenwerken”.
Linda

Neuropathie
”In september werd ik plotseling geconfronteerd met eierstokkanker. Er werd een behandelplan opgesteld met operatie, chemo, nog een operatie en weer chemo. Na 3 chemo’s bleek dat de chemo een zware aanslag op mijn zenuwen had gegeven. Neuropathie in handen en voeten. Mijn zenuwen stierven af. Ik had pijn en liet dingen uit mijn handen vallen en had in mijn voeten geen gevoel meer. Via mijn schoondochter kwam ik bij Monique in de praktijk met de gedachte Baat het niet, schaadt het niet. Mijn artsen in het ziekenhuis hadden ook geen overwegende bezwaren. Als het 20% beter zou worden, dan ben ik spekkoper maar nu de laatste chemo achter de rug is, kan ik wel zeggen dat ik 80% winst heb behaald. Ik laat niks meer uit mijn handen vallen, heb weer gevoel in mijn voeten, geen klompvoeten meer. Heb alleen nog lichte tintelingen in de toppen van mijn vingers. In overleg ben ik na ongeveer 8 behandelingen gestopt. Meegeholpen heeft ook de open en eerlijke benadering van Monique. Mijn dank is groot en met dit stukje hoop ik dat ik andere mensen kan stimuleren om de stap te nemen.”
Ilona

Schouderpijn
Ik geloof het gewoon niet. Zo voelt het dus om geen pijn te hebben. Ik had al 5 jaar pijn in mn schouder en na een paar sessies voel ik het niet meer. Boven verwachting!
Annemarie

Jicht
”Al jaren loop ik met jicht klachten rond. Met de reguliere medicijnen die worden voorgeschreven door de huisarts kreeg ik er nooit echt vat op. Via mijn vriendin die behandeld werd door Monique, kwam ik met haar in contact. Enigszins sceptisch besloot ik het te te proberen, acupunctuur in combinatie met Chinese kruiden. Een paar behandelingen verder bij Monique, bleek het toch effect te hebben. Ik krijg nu minder frequent aanvallen. En als er wel eentje door breekt, duurt het veel korter. Misschien zit het tussen mijn oren, maar ik heb er echt baat bij. Ik kan mensen met jichtproblemen echt aanraden om het zelf ook te proberen.”
Paul

Onderrugpijn
”Ik ben behandeld voor onderrugklachten. In een paar weken tijd heeft ze mijn pijnklachten vermindert. Daarnaast had ik grote angst voor naalden. Monique wist mij iedere keer gerust te stellen en geeft ook goed uitleg wat er gaat gebeuren. Ik heb de behandelingen als prettig ervaren. ”
Sunita

Mijn praktijk is gesloten kijk daarom bij mijn collega acupuncturisten.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of bel mij. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.