Over Monique

Sinds 2013 ben ik werkzaam als acupuncturiste. Door mijn vroegere werk had ik dagelijks intensief contact met mensen uit de Chinese cultuur. Ik reisde regelmatig voor zaken naar China. Mijn interesse voor het land en de Chinese geneeskunde was al vroeg gewekt. Toen ik vervolgens zelf van mijn klachten af werd geholpen met acupunctuur, heeft dit bij mij de doorslag gegeven om de opleiding tot acupuncturist te gaan volgen. Het is heel bijzonder, dichtbij de natuur en al eeuwenoud. Acupunctuur is zo’n mooie manier om het zelf genezend systeem van het lichaam aan te spreken.

De klachten die ik behandel in mijn praktijk in Volendam zijn heel divers: van hooikoorts, spier- en pijnklachten tot stress en vermoeidheidsklachten.

Verder heb ik me de laatste tijd gespecialiseerd in “vrouwenklachten” zoals fertiliteit, menopauze en zwangerschapsklachten.

Naast acupunctuur pas ik ook andere technieken toe zoals Gua Sha ( Chinese schraapkunst), elektro acupunctuur, ooracupunctuur en kinderacupunctuur.

Jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd: Klassieke Chinese acupunctuur, Westerse Medische basiskennis, Ooracupunctuur, Chinese Kruidenleer, Shonishin kinder acupunctuur, electro acupunctuur, Dr Tan acupunctuur voor pijnklachten, Acupunctuur bij zwangerschap en postpartum.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.